17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос прави благотворителни мачове

Олимпиакос прави благотворителни мачове

Всеки първи ден от седмицата гръцкият гранд ще играе с местни и чуждестранни тимове, а каузата е обща - битката с коронавируса

В трудни времена, в които човечеството се бори с пандемията от коронавирус, Олимпиакос на Александър Везенков се превърна в истински пример. Гръцкият гранд стана първият клуб, който е готов да съдейства на всички, които се опитват да ограничат коварния вирус.

“Червено-белите” започват своя инициатива, наречена “Заедно се борим и срещу COVID-19”. Всеки първи ден от седмицата Олимпиакос ще организира в Двореца на мира и дружбата в Пирея приятелски срещи с гръцки и чуждестранни отбори, които ще имат благотворителен характер. Те ще бъдат без публика, но ще бъдат предавани от гръцката ERTWorld по целия свят.

Мачовете ще бъдат посветени на различни теми, сред които борбата с пандемията, повишаване на информацията на населението, безопасното забавление на феновете, засилването на усилията на държавата, награждаване на специални групи и професионалисти, които се борят със заразата, подпомагане на текущите нужди на Националната здравна система и други организации, които полагат усилия да ограничат пандемията. От клуба обявиха, че готвят много изненади, свързани с двубоите.

Първата среща от “Game Night срещу COVID-19″ ще бъде на 30 ноември от 20.30 ч., когато Олимпиакос ще се изправи срещу Колосос.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани