20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаФенербахче срази Байерн Мюнхен в драма с продължение (видео)

Фенербахче срази Байерн Мюнхен в драма с продължение (видео)

Трети пореден успех за турския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче постигна трети пореден успех в Евролигата. На свой терен селекцията на Шарунас Ясикевичус преодоля съпротивата на Байерн Мюнхен с 98:91 след продължение в среща от 21 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: „Фенерите“ са с баланс от 13-8 и се намират на пето място в класирането на турнира на богатите. Немският тим е 14-ти с 8 успеха и 13 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Скоти Уилбекин се отчете с 30 точки за Фенербахче, включително 6 тройки. Дешоун Пиер бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 15 и 10 борби. Тайлър Дорси се разписа с 13 точки.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

Силвен Франсиско бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 21 точки и 5 асистенции. Девин Букър завърши с 16 и 5 борби. Андреас Обст остана с 15 точки.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КЛЮЧЪТ: Двата състава не успяха да излъчат победител в редовното време, което приключи при равенство – 81:81. В продължението домакините дръпнаха с 6 точки, благодарение на Тайлър Дорси, Скоти Уилбекин и Дешоун Пиер и до края не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 януари Фенербахче ще има визита на Жалгирис, докато ден по-рано Байерн Мюнхен ще излезе срещу АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани