12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРеал подчини Валенсия в трилър с продължение в испанския дуел на кръга...

Реал подчини Валенсия в трилър с продължение в испанския дуел на кръга в Евролигата (видео)

Мадридчани добавиха още една победа към актива си

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид достигна до 19-ти успех в Евролигата този сезон. Пред своите фенове селекцията на Чус Матео се справи с Валенсия с 96:86 след продължение в испанския дуел на 21 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Мадридчани имат в актива си и 2 загуби, с което се намират на върха в класирането. „Оранжевите“ имат баланс от 10-11 и заемат 11-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Факундо Кампацо регистрира 19 точки и 7 асистенции за Реал Мадрид. Еди Таварес оформи дабъл-дабъл – 18 и 19 борби. Серхио Люл се отчете с 16 точки.

Брандън Дейвис бе най-резултатен за Валенсия с 19 точки. Крис Джоунс добави 17 и 6 асистенции. Стефан Йович остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: След 82:82 в края на редовното време, Реал Мадрид взе нещата в свои ръце и поведе с 87:84 в продължението, но Деймиън Инглиш намали до 86:87. Серия от 9-0, дело на Джанан Муса, Марио Хезоня, Еди Таварес и Факундо Кампацо, донесе успеха на домакините.

 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 януари Реал Мадрид ще гостува на Монако, докато същия ден Валенсия ще премери сили с Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани