18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаПавлин Иванов над всички за Сибиу във ФИБА Къп (видео)

Павлин Иванов над всички за Сибиу във ФИБА Къп (видео)

Гардът финишира с 25 точки срещу Каледония Гладиейтърс

Сибиу на Павлин Иванов и Йордан Минчев претърпя четвърто поредно поражение във ФИБА Къп. Отборът на двамата българи загуби от Каледония Гладиейтърс с 67:96 като гост в мач от група B на турнира.

Павлин Иванов бе над всички за Сибиу, като приключи срещата на шотландска земя с 25 точки, от които 6 тройки, плюс 1 борба, 1 асистенция и 1 чадър за 29 минути в терена. При стрелбата си той бе още 3/5 от средна дистанция и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Йордан Минчев пък бе близо до дабъл-дабъл за румънския тим – 8 точки, 8 борби в добавка към 4 асистенции и 1 открадната топка за 26 минути на паркета. Крилото бе 4/6 при стрелбата си за две точки.

Патрик Уилън бе най-резултатен за Каледония Гладиейтърс с 20 точки.

Домакините направиха повече асистенции – 33 срещу 17 завършващи подавания за отбора на Йордан Минчев и Павлин Иванов. Освен това, Каледония демонстрира по-добра успеваемост в стрелбата от игра – 50.8% срещу 38.2% за Сибиу.

Сибиу е на дъното в своя поток с баланс от 0-4. На 15 ноември Павлин Иванов, Йордан Минчев и компания ще приемат Билбао.

СТАТИСТИКА ОТ КАЛЕДОНИЯ – СИБИУ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани