11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАБезмилостен Джон Уол срещу Вашингтон (видео)

Безмилостен Джон Уол срещу Вашингтон (видео)

Гардът изведе Хюстън до победа №7 в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Заради ограничение в игровите минути, поради възпаление на коляното, Джон Уол трябваше да почака до последната четвърт, за да остави своята следа в двубоя на Хюстън срещу бившия му тим Вашингтон. Успехът този път бе за “ракетите” със 107:88.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Джон Уол имаше 15 точки и 4 асистенции до полувремето, но напусна игра при 53:45 заради неразположение в гърба през втория период. Гардът се завърна на паркета в четвъртата част при +6 точки за Рокетс, като наниза 5 поредни точки в добавка към тройка на Виктор Оладипо за 93:79.

НАЙ-ДОБРИ: Джон Уол поведе колоната на реализаторите за Хюстън с 24 точки и 5 асистенции. Виктор Оладипо и Ерик Гордън вкараха по 20. ДеМаркъс Казънс оформи дабъл-дабъл – 19 точки и 11 борби.

Брадли Бийл бе най-резултатен за Вашингтон с 33 точки. Ръсел Уестбрук остана с 19, 11 борби и 7 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Вашингтон ще гостува на Ню Орлиънс, докато в четвъртък Хюстън ще играе с Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ ХЮСТЪН – ВАШИНГТОН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани