11.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос с две опции, ако Везенков поеме към НБА

Олимпиакос с две опции, ако Везенков поеме към НБА

Никола Миротич и Уил Клайбърн са сред вариантите пред "червено-белите"

Олимпиакос няма намерение да се отказва от Александър Везенков. Българинът обаче е привлечен от възможността да опита в НБА, като ключова ще бъде датата 1 юли. Това съобщава журналистът Matteo Andreani.  

Ако Спортист №1 на България за 2022 г. вземе решение да продължи отвъд океана, то гръцкият гранд вече се оглежда за варианти. Първият е Никола Миротич, смята Novasportsgr. Черногорецът с испански паспорт напуска Барселона след четири сезона, а интерес към него има още от страна на Монако и Армани Милано. 

При евентуална раздяла с Александър Везенков, “червено-белите” имат и още една опция – Уил Клайбърн. Бъдещето на американеца в Анадолу Ефес въобще не е сигурно, а според слуховете, няколко отбора от Стария континент искат да го имат в редиците си.  

Александър Везенков е желан от Сакраменто в НБА. „Кралете“ държат правата му за най-силното първенство в света и са решени да го привлекат още това лято.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани