14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБруклин намери начин да спре Филаделфия (видео)

Бруклин намери начин да спре Филаделфия (видео)

Кевин Дюрант навъртя 34 точки за "мрежите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без седем от своите баскетболисти, които попадат под здравните протоколи в НБА, Бруклин записа четвърта поредна победа в НБА. „Мрежите“ намериха начин да спрат Филаделфия след 114:105 у дома, достигайки до 21-вата си победа в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант обаче е на линия за Бруклин и измъчи съперника, оставяйки на сметката си 34 точки, 11 борби и 8 асистенции. Блейк Грифин и Ник Клакстън добавиха по 17, като първият овладя и 9 борби. Пати Милс се разписа с 14 точки и 5 борби.

Джоел Ембийд бе най-резултатен за Филаделфия с 32 точки, 9 борби и 6 асистенции. Сет Къри вкара 29. Шейк Милтън остана с 13 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Нетс изградиха аванс от 20 точки, но Сиксърс не се отказаха и изравниха за 103:103 1.55 мин. преди края след кош на Джоел Ембийд. Бруклин отвърна с две тройки на Кевин Дюрант и Блейк Грифин и два успешни наказателни удара на новобранеца Дейвид Дюк Джуниър, за да си осигури победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 декември Бруклин ще приеме Орландо, а ден по-късно Филаделфия ще излезе срещу Ню Орлиънс.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани