9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАБостън помете Голдън Стейт с 25 тройки (видео)

Бостън помете Голдън Стейт с 25 тройки (видео)

Рожденикът Джейсън Тейтъм си подари убедителна победа за празника

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън регистрира 11-та поредна победа в НБА. Пред своята публика „келтите“ разбиха Голдън Стейт със 140:88, като вече имат баланс от 48-12 на върха в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун приключи с 29 точки за Бостън, включително 5 тройки. Рожденикът Джейсън Тейтъм добави 27 и 5 асистенции. Пейтън Причард се включи от пейката с 19 точки, 6 борби и 6 асистенции.

Лестър Киньонес не успя да отсрами Голдън Стейт, макар че вкара 17 точки плюс 5 борби. Моузес Муди се разписа с 11. Джером Робинсън остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Селтикс бяха безкомпромисни през първото полувреме, след което водеха с 82:38 (б.а. – рекорд по резултатност за клуба за това време в един мач), дошли след 15 тройки от 24 опита. В края домакините приключиха двубоя с общо 25 успешни далечни стрелби от 49 опита срещу 7/41 за съперника. „Келтите“ допълниха сметката си с общо 51 борби и 35 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 март Бостън ще играе срещу Кливланд, докато ден по-късно Голдън Стейт ще спори с Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани