11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНю Йорк си върна на Маями за 1-1 в полуфиналите на Изток...

Ню Йорк си върна на Маями за 1-1 в полуфиналите на Изток (видео)

Никс с обрат след силен финален щурм

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк спечели за първи път в полуфиналите на Източната конференция на НБА. На свой терен Никс отказаха Маями със 111:105, за да стигнат до равенство за 1-1 победи в серията от втория кръг на елиминациите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Брънсън реализира 30 точки за Ню Йорк плюс 5 борби. Джулиъс Рандъл се завърна в игра и добави 25, 12 борби и 8 асистенции. Ар Джей Барет се отчете с 24 точки.

Кейлъб Мартин бе най-резултатен за Маями с 22 точки и 8 борби. Гейб Винсент приключи с 21 и 5 асистенции. Макс Струс остана със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: „Горещите“ имаха преднина от 6 точки в средата на последната четвърт, благодарение на Кейлъб Мартин и Гейб Винсент. Никс не се забавиха и отвърнаха чрез Джош Харт и Джейлън Брънсън, за да обърнат до 101:96. Бам Адебайо намали пасива на Хийт до 1 точка, но Ню Йорк не се отказа и чрез Джош Харт и Джулиъс Рандъл оформи крайното 111:105 в своя полза.

И ОЩЕ: Джими Бътлър не взе участие в срещата за Маями, заради изкълчен глезен.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой между Маями и Ню Йорк ще бъде на 6 май.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани