21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Работим в страхотни условия

Златин Георгиев: Работим в страхотни условия

Ако играем така до края на сезона, имаме всички шансове да спечелим титлата, смята капитанът на Рилски

Рилски спортист вдигна Купа България 2021, но амбициите на тима не свършват дотук. Това потвърди и капитанът на самоковци Златин Георгиев, който присъства на днешната пресконференция в Пресклуб „България“.

Искам да благодаря на ръководството за това, което прави за нас. Работим в страхотни условия, имаме си всичко. В това число влизат зали, фитнеси и всичко необходимо да показваме това, което направихме във Финалната осмица. С Павлин Иванов си говорихме преди началото на сезона, че трябва да спечелим Купата на България. Аз му казах, че трябва да станем и шампиони. До този момент се справяме добре, дано и в първенството нещата се наредят така добре за нас“, пожела си Златин Георгиев.

Мисля, че на Купата доминирахме през цялото време, играхме срещу много силни отбори в лицето на Академик Пловдив, Балкан и Левски Лукойл. Тази година имаме страхотен колектив, всичките момчета се раздаваме. Ако играем така до края на сезона, имаме всички шансове да спечелим титлата“, добави крилото на Рилски спортист.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани