14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Това е моята първа победа срещу Балкан след трансфера ми...

Николай Стоянов: Това е моята първа победа срещу Балкан след трансфера ми в Спартак

За феновете бе много по-важно да спечелим, смята крилото на Спартак

Това е моята първа победа срещу Балкан след трансфера ми в Спартак, но за всичко си има първи път. Този мач бе по-различен от този срещу Люблин по-рано тази седмица. Видяхте еуфорията за публиката каква беше. За феновете бе много по-важно да спечелим срещу Балкан. Победата в Европейската северна лига ни да до ентусиазъм. Мачовете в този турнир ни карат да израстваме и ни помагат за тези в НБЛ“, смята баскетболистът на Спартак Николай Стоянов, чийто тим победи шампионите с 88:78 в среща от 16 кръг в родния елит.

Алекс Ломакс е нов човек в ротацията. Виждате, че играе с енергия в защита, включва се добре в нападение и се опитва да разбере идеите на треньора, което е хубаво. Неговото присъствие допринася за широчината на нашия състав, особено след тежката серия, в която играхме само седем човека. Смятам, че с всеки един човек, който се връща в ротацията, нещата ще стават по-добри“, добави крилото, който остави на сметката на плевенчани 14 точки плюс 7 борби. 

Свендборг е датски отбор, намиращ се в средата на класирането. Не е от ранга на Бакен. Не съм запознат с играта на първия тим. Надявам са да сме здрави тези, които ще играем, а тези, които не са, да оздравяват. Ще направим каквото можем в сряда, за да победим“, каза още Николай Стоянов. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани