13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Направихме детински грешки

Димитър Димитров: Направихме детински грешки

Хванали сме се на хорото и ще го играем до края, каза още капитанът на Балкан

„Получи се тежък мач. Направихме детински грешки и това ни костваше победата. Имахме много пропуски от наказателната линия и за наше съжаление Спартак се поздрави с победата. Както казах и пред вашите колеги, за всеки един от нас се празник да играе пред пълна зала„, бе мнението на капитана на Балкан Димитър Димитров след загубата от Спартак в Плевен със 78:88 в мач от НБЛ.

„Контузията на Сюприйм Хана много повлия. Това е пореден мач за нас, в който не можем да разчитаме на типичен плеймейкър. Имаме и други момчета, които се застъпват на тази позиция, но ни липсва опитен плеймейкър, който да ни поведе в трудните моменти. Това оказа влияние срещу Рилски спортист в Самоков и срещу Спартак в Плевен. Надявам се неговата контузия да не е сериозна и да ни помогне още в следващата среща, допълни крилото, който се отчете с 19 точки, 9 борби, 4 асистенции и 2 откраднати топки в срещата.

Сгъстеният цикъл от мачовете е част от спорта. Спартак също изигра три мача в рамките на седмица, така че колкото е била умората при нас, толкова е била и за тях. Няма нужда да се оправдаваме с умората. Хванали сме се на хорото и ще го играем до края“, добави баскетболистът на „зелените“.

Небойша Кнежевич води отбора от близо две седмици, има още доста да тренираме и да изглаждаме неща. Надявам се да вземем победа, за да можем и ние да се зарадваме. Моето желание е да се получи добра атмосфера за предстоящата среща с Миньор 2015 и обновената зала на домакините да бъде пълна. От нашия отбор очаквам пълна концентрация през целия двубой“, завърши Димитър Димитров.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани