Майк Браун: Везенков става все по-добър в защита

Трябва да продължи да разбира, когато пази, как да понася удари без бъде изтласкван назад, допълва треньорът на Сакраменто

351

Tреньорът на Сакраменто в НБА Майк Браун отново говори за представянето на Александър Везенков. Това се случи след успеха на „кралете“ над Бруклин със 131:118.

Той става все по-добър в защита. Мисля, че в този мач имаше добри изяви, но и някои пропуски. Имаше някои ситуации в защита, в които беше добър, както и такива, в които не беше. Трябва да продължи да разбира, когато пази, как да понася удари без бъде изтласкван назад, което се случи на няколко пъти срещу Бруклин. Той имаше възможност да вдигне ръцете си и да промени някои неща. Може да бъде по-добър от това, което беше в този мач. Все пак неговите изяви бяха достатъчно добри, за да спечелим“, коментира Майк Браун.

За победата на своя тим Александър Везенков допринесе с 2 точки, 5 борби и 1 чадър за 11 минути в игра, като бе 1/2 при стрелбата си от средно разстояние.

Предишна статияСеминар по програма на ФИБА в Русе
Следваща статияСпартак се бори, но Ювентус не се даде в Плевен
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."