19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНебойша Кнежевич: Не бяхме достатъчно добре физически, допускахме лесни пробиви и кошове

Небойша Кнежевич: Не бяхме достатъчно добре физически, допускахме лесни пробиви и кошове

Труден мач, за жалост имахме лош късмет, свързан с контузията на Сюприйм Хана, бе мнението на наставника на Балкан

Труден мач, за жалост имахме лош късмет, свързан с контузията на Сюприйм Хана. С него на паркета изглеждахме по начина, по който искахме от гледна точка на организацията и нападението ни вървеше добре. След това нашата защита не беше на ниво, особено през втората част, когато Спартак отбеляза 29 точки. Не бяхме достатъчно добре физически, допускахме лесни пробиви и кошове. След това изоставахме и се опитахме да се върнем в мача, но изпуснахме много лесни точки, отворени стрели и лесни кошове. Това е, имаме къса ротация, играчите се измориха в последната част. Не успяхме да променим резултата„, коментира новият треньор на Балкан Небойша Кнежевич след загубата от Спартак със 78:88 в среща от НБЛ.

Хана игра 8 минути, но след това се контузи. Надявам се, че неговата травма не е сериозна и ще бъде готов за следващия ни мач. Николай Грозев вдигна температура от 39 градуса в петък вечер и заради това не бе с нас. Моето желание Йордан Минчев, Хана и Грозев да са на линия за следващата ни среща“, добави сръбският наставник.

Миньор 2015 е отбор, който може да победи всеки. Този тим вече спечели срещу ЦСКА и Черноморец, очаква ни труден двубой. За перничани това ще бъде първи мач в обновената им зала, което ще се окаже огромно удоволствие за публиката. Това бе моят трети мач начело на Балкан, като в нито един от трите не бяхме в пълен състав, но ще продължим да се борим“, допълни Небойша Кнежевич.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани