20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияНебойша Кнежевич: Поемам отговорността

Небойша Кнежевич: Поемам отговорността

В този мач не играхме като отбор в нападение и не си подавахме топката добре, коментира наставникът на Балкан

„Искам да поздравя Спартак и треньорът Любомир Минчев за победата, която постигнаха заслужено. Домакините поведоха от самото начало, ние от наша страна успяхме да се върнем в мача и да поведем с точка, но не бяхме постоянни. Вината е моя за начина, по който загубихме и за това как играхме във важните моменти. Поемам отговорността за моите грешки и за нещата, които направихме, за да изглеждаме по този начин„, коментира наставникът на Балкан Небойша Кнежевич след загубата от Спартак с 81:90 в първия двубой от 24 кръг в НБЛ. 

„Не очаквах от Ерик Адамс да бъде на 100% готов за своя дебют. Той все още се намира в лоша форма, представи се добре в защита. В този мач не играхме като отбор в нападение и не си подавахме топката добре. Пак казвам, отговорността е моя, каза още той. 

„Нямахме мач в рамките на 17 дни. За последно играхме на 16 февруари, по време на този период Димитър Димитров и Йордан Минчев имаха ангажименти с националния отбор, а петима от младите ни играчи взеха участие с втория отбор в турнира за Купата на ББЛ. Имахме само пет тренировки, в които сме играли пет на пет. Със сигурност това оказва своето влияние, изгубихме нашия ритъм, но това е положението. Трябва да се върнем към тренировъчния процес, да работим здраво и да променим нещата, които не вървят добре за нас“, добави сръбският наставник. 

„Преди да срещнем Черно море на четвъртфиналите за Купата на България ще играем с този тим във Варна. Имаме две поредни срещи с въпросния отбор. Финалната осмица в Бургас все още е далече. Надявам се за първия ни двубой да покажем по-добро лице“, завърши Небойша Кнежевич. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани