15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияБожидар Аврамов: Няма причина да няма желание при нас

Божидар Аврамов: Няма причина да няма желание при нас

Играхме много слабо, най-вече в защита, допълни гардът на Балкан

Би било лесно да се каже, че основната причина за загубата ни е проблемът със състава, но аз не мисля така. В крайна сметка трябва да се приспособя според ситуацията, че съм основен играч и това не е оправдание за играта ни. Играхме много слабо, най-вече в защита. Взеха ни много борби. Комуникцията ни в защита беше на много слабо ниво“, заяви след двубоя с Черноморец баскетболистът на Балкан Божидар Аврамов. 

„Нормално е един мач като върви кош за кош, накрая да победи този, който има по-голям късмет и желание. Няма причина да няма желание при нас, не мисля, че не сме дали всичко от себе си. Комуникацията ни на терена в дадени моменти не беше на това ниво, на което трябва да бъде и накрая след продължение Черноморец ни победи„, каза още гардът на Балкан, който вкара 12 точки срещу „акулите“.

Не трябва да правим големи драми от тази загуба. В събота ни чака друг мач, който също е много важен. Трябва да се възстановим психически и физически в следващите два дни и да излезем срещу Берое с единствената мисъл да победим“, добави Божидар Аврамов. 

Черноморец тресна Балкан след продължение (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани