11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАлекс Ломакс: Моето желание е да покажа, че съм победител

Алекс Ломакс: Моето желание е да покажа, че съм победител

Нашата публика ни дава допълнителна енергия, споделя гардът на Спартак

„Получи се добър мач от началото до края. Нашият треньор се справи добре относно плана ни за игра. Балкан е шампион в първенството през последните две години, това е един много добър тим, който разполага със сериозен треньор. Получи се мач, в който бързото темпо преобладаваше. Нашият наставник залага точно на такъв стил игра, което на мен ми допада, сподели баскетболистът на Спартак Алекс Ломакс след успеха над Балкан с 90:81 в мач от 24 кръг в НБЛ. 

„Тимът е много добър. Когато се присъединих към него, видях, че Спартак трупа победи и се беше утвърдил в първенството. Свикнал съм да печеля, опитвам се да бъда полезен на отбора да побеждава колкото се може повече. Мисля, че имаме най-шумните фенове в България. Нашата публика ни дава допълнителна енергия във всеки мач, особено на домакинските. Смятам, че сме окомплектовани и имаме равностойни играчи на всяка една позиция, а треньорът си върши работата страхотно относно това да сме сработени. Всичко върви по план и дори когато имаме трудности, знаем как да се справяме с тях“, добави гардът, който остави на сметката на плевенчани в тази среща 17 точки и 7 борби. 

„Предстои ни гостуване на Рилски спортист, който разполага със солиден състав. Гледали сме мачове на този отбор. Когато играхме срещу тях за първи път, аз не се представих на ниво, но моите съотборници компенсираха това. Очаквам с нетърпение важните мачове, заради това дойдох тук. Целта е да печелим и се радвам, че играем срещу добри отбори„, допълва американецът. 

„Не знаех много за турнира за Купата на България. Това е надпревара, която предшества плейофите. Всички тимове са силни, особено тези в Топ 6 на шампионата. Нямаш право да подценяваш никого. Моето желание да бъда най-добрата версия на себе си, да се впиша в тима, тъй като станах част от него на по-късен етап, както и да покажа, че съм победител“, каза още Алекс Ломакс. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани