17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес излъга ПАО (видео)

Анадолу Ефес излъга ПАО (видео)

Дуото Шейн Ларкин и Тайрик Джоунс изведе турския гранд до шести успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Дуото Шейн Ларкин и Тайрик Джоунс изведе Анадолу Ефес до трети успех в Евролигата в последните пет мача. На свой терен турският гранд надви Панатинайкос със 71:68 в първия двубой от 12 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Ефес е с баланс от 6-6 и се намира на 10-то място в класирането на Евролигата, докато „детелините“ имат 6 успеха и 6 поражения и са 9-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Тайрик Джоунс бе много полезен и достигна до дабъл-дабъл за Анадолу Ефес – 21 точки и 13 борби. Шейн Ларкин добави 20.

Кендрик Нън и Матиас Лесор бяха най-резултатни за Панатинайкос с по 13 точки, като първият овладя и 5 борби. Джериън Грант остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите водеха с 2 точки в началото на последната четвърт, като двата тима бяха един до друг и във финалните 10 минути. След 11 смени на водачеството резултатът бе изравнен за 65:65, но след това Кендрик Нън бе точен за 68:65 в полза на ПАО. Серия от 6-0, дело на Тайрик Джоунс, Шейн Ларкин и Дариъс Томпсън,  гарантира успеха на Ефес.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 декември Анадолу Ефес ще играе срещу АЛБА Берлин, докато Панатинайкос ще бъде домакин на Реал Мадрид.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани