13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Доволен съм от включването на младите

Небойша Видич: Доволен съм от включването на младите

Не бях изненадан от начина, по който игра Черно море Тича, каза още треньорът на Балкан

„На първо място искам да кажа, че никога не говоря толкова дълго в съблекалнята и се извинявам на играчите, но трябваше да говорим за дългата пауза, която имаме. Това беше причината да говоря повече. Не бях изненадан от начина, по който игра Черно море Тича, защото всеки играе агресивно срещу нас. Свикнал съм с това, надявам се и моите играчи също. Черно море Тича има млади играчи, но не е лош отбор“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след победата над варненци с 88:69.

Ако ме питате дали съм щастлив от фокуса и подхода на всички играчи, бих казал не. Мисля, че позволихме много точки. И за феновете беше хубаво да е така. Доволен съм от включването на младите, но това е очаквано. Те тренират добре и от тях зависи как ще играят. Имаме няколко дни изцяло почивка и ще подновим тренировки в петък. Мисля, че ще имаме достатъчно време да починем, да се възстановят и презаредят. Надявам се, че тази дълга пауза ще я оползотворим добре“, каза още наставникът на ботевградчани, които записаха четвърти успех в НБЛ.

Балкан използва силна втора част срещу Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани