13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Всеки мач е шанс за играчите да станат по-добри

Даниел Клечков: Всеки мач е шанс за играчите да станат по-добри

Не се отказаха до края и това ме радва, добави наставникът на Черно море Тича

„Доволен съм. Казах на момчетата, че изиграхме никак лош мач с доста сериозен отбор, който има претенции да става шампион. Не успяхме да издържим на много моменти на темпото, на твърдата игра и на агресията. Това ни куца все още. Там омекваме, което е нормално, само така ще се научат. Не се отказаха до края и това ме радва. С колегата се опитваме да им обясним, че какъвто и да е резултатът, трябва да играят 40 минути. Всеки мач за тях е шанс да станат по-добри. Според мен, имаме още малко резерви, но тях трябва да ги подобрим в тренировъчния процес“, коментира наставникът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Балкан с 69:88.

Мисля, че може да изглеждаме още по-добре. Ако продължаваме всеки мач така да надграждаме, не знам какво може да стане, но към края на сезона може да сме много по-конкурентни на добрите отбори. Целите с тези млади момчета няма да как да се променят. Те са да играем възможно най-добре. В паузата ще работим за физическа подготовка и ще си направим добър анализ на грешките, които сме допуснали до момента, за да успеем да ги подобрим“, призна треньорът на „моряците“, които допуснаха четвърто поражение в НБЛ.

Балкан използва силна втора част срещу Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани