10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияБалкан използва силна втора част срещу Черно море Тича (видео)

Балкан използва силна втора част срещу Черно море Тича (видео)

Победа №4 за "зелените" в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан спечели за втори пореден и общо четвърти път в НБЛ. В своята „Арена Ботевград“ тимът на Небойша Видич се наложи над Черно море Тича с 88:69 в двубой от 5 кръг в шампионата при мъжете.

И ОЩЕ: Ботевградчани имат в актива си и 1 загуба, което ги поставя на първо място във временното класиране. Варненци пък са с баланс от 1-4 и са шести.

НАЙ-ДОБРИ: Димитър Димитров се отчете с 16 точки и 6 борби за Балкан. Станимир Маринов добави 15. Трейвин Тибодо се разписа с 12 точки и 8 борби.

Мартин Йорданов бе най-резултатен за Черно море Тича със 17 точки и 6 борби. Мартин Коцев остана с 14 и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Варненци бяха по-съсредоточени в началото и дръпнаха с 16:5 чрез Мартин Йорданов, Веселин Георгиев и Мартин Стефанов. Балкан отговори чрез Станимир Маринов, Трейвин Тибодо и Алихан Демир, за да намалят до 24:25. До почивката нещата коренно се промениха, а „зелените“ лимитираха съперника до 8 точки, отвръщайки с 20, за да обърнат до 44:33. След паузата „моряците“ успяха да се държат близо, но Димитър Димитров и Станимир Маринов фиксираха 68:50. До финалната сирена домакините държаха инициативата, за да оформят крайното 88:69.

В ДОБАВКА: 7 минути преди края на третия период баскетболистът на Черно море Тича Мартин Стефанов стъпи накриво. Малко по-късно крилото напусна игра със силни болки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 декември Балкан ще гостува на Рилски спортист, а два дни по-късно Черно море Тича ще има за съперник Академик Пловдив.

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

5 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани