18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив мина по ръба, но не се даде на Валенсия...

Макаби Тел Авив мина по ръба, но не се даде на Валенсия (видео)

Израелският гранд записа 12-ти успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив прекъсна серия от две поредни поражения в Евролигата. Момчетата на Одед Каташ надвиха Валенсия с 94:93 като гости в мач от 23 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Израелският гранд е с баланс от 12-11 и е осми в класирането, докато испанците са девети със същия актив.

НАЙ-ДОБРИ: Уейд Болдуин завърши с 19 точки за Макаби Тел Авив. Джон ДиБартоломео и Бонзи Колсън добавиха по 17, като вторият овладя и 12 борби. Джарел Мартин вкара 10 точки плюс 5 борби.

Джаред Харпър бе най-добър за Валенсия с 20 точки. Клемен Препелич се отчете с 15. С по 13 точки останаха Хайме Прадиля и Крис Джоунс.

КЛЮЧЪТ: Три минути преди края Джарел Мартин изведе Макаби напред със 7 точки, но домакините не се отказваха. Крис Джоунс и Джаред Харпър поставиха равенство на таблото за 92:92 41 секунди преди края. Уейд Болдуин бе точен за 94:92, а успешен наказателен удар на Джаред Харпър оформи крайното 93:94.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 февруари Макаби Тел Авив ще излезе срещу Цървена Звезда, докато ден по-късно Валенсия ще играе срещу Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани