9.6 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАЛейкърс заличиха пасив от 14 точки и откраднаха победата от Индиана (видео)

Лейкърс заличиха пасив от 14 точки и откраднаха победата от Индиана (видео)

Антъни Дейвис даде тон на "езерняците" с дабъл-дабъл

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс заличиха пасив от 14 точки, за да направят пълен обрат срещу Индиана и да спечелят със 112:111 като гости в НБА. Това бе втора поредна и общо 25-та победа за „езерняците“ в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис отбеляза 31 точки за Лейкърс, допълнени от 14 борби за дабъл-дабъл. Леброн Джеймс добави 26, 7 борби и 7 асистенции. Денис Шрьодер се отчете с 12 точки, 6 борби и 5 асистенции.

Тайрис Халибъртън бе най-добър за Индиана с 26 точки и 12 асистенции. Арън Нейсмит го последва с 24. Майлс Търнър остана с 20 точки и 13 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите изоставаха в първите три части на двубоя, като през повечето време разликата в полза на Индиана бе двуцифрена. В последния период обаче водени от Леброн Джеймс, Лейкърс стигнаха до първата си преднина в срещата за 108:106 2.35 преди края. Бъди Хийлд се намеси за 109:108, но два успешни наказателни удара на Леброн Джеймс и кош на Антъни Дейвис решиха всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 февруари Лейкърс ще излязат срещу Ню Орлиънс, докато ден по-рано Индиана ще спори със Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани