18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаМакаби обърна Фенербахче в трилър в Белград (видео)

Макаби обърна Фенербахче в трилър в Белград (видео)

Израелският гранд се върна от двуцифрено изоставане и стигна до победата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив се върна на победния път в Евролигата. В Белград тимът на Одед Каташ се справи с Фенербахче със 78:73 в мач от 9 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Израелският гранд е с баланс от 5-3 и се намира на пето място в класирането, докато селекцията на Димитрис Итудис има 5 успеха и 4 поражения на осма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Лоренцо Браун завърши с 18 точки за Макаби Тел Авив. Бонзи Колсън добави 13 и 14 борби. Уейд Болдуин се отчете с 12 точки и 5 асистенции.

Скоти Уилбекин и Тарик Биберович бяха най-резултатни за Фенербахче с по 18 точки, като първият направи и 7 асистенции. Найджъл Хейс-Дейвис остана с 16 и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Макар че допусна двуцифрено изоставане през първото полувреме, Макаби сведе пасива си до 1 точка за 56:57 след 30 минути игра. В последната четвърт надлъгването продължи преди отборът от Тел Авив да излезе напред с 6 точки, но Фенербахче стигна до равенство за 72:72 след тройка на Скоти Уилбекин 42 секунди преди сирената. 4 поредни успешни наказателни удара на Уейд Болдуин във финалните 15 секунди подпечатаха успеха на Макаби.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 ноември Макаби Тел Авив ще се срещне с Барселона, докато Фенербахче ще гостува на Виртус Болоня.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани