10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес издържа в турското дерби на кръга в Евролигата (видео)

Анадолу Ефес издържа в турското дерби на кръга в Евролигата (видео)

Отборът на Ергин Атаман отказа Фенербахче

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес удържа финалния щурм на Фенербахче в турското дерби на 28 кръг в Евролигата след 84:79 у дома. Носителят на Купата в южната ни съседка вече има баланс от 14-12 и заема седмо място във временното класирането, докато „фенерите“ са 11-ти с 12 успеха и 13 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Василие Мицич завърши с 24 точки за Анадолу Ефес. Родриг Бобуа добави 20. Шейн Ларкин се разписа с 10 точки, 5 борби и 9 асистенции.

ДеШоун Пиер бе най-добър за Фенербахче с 19 точки и 7 борби. Акиле Полонара се отчете с 15 и 7 борби. С по 13 точки останаха Сехмуз Хазер и Нандо Де Коло.

КЛЮЧЪТ: „Фенерите“ изоставаха с 22 точки, но се стегнаха и чрез ДеШоун Пиер, Нандо Де Коло и Сехмуз Хазер се доближиха до 63:66 след серия от 10-0 в средата на последната част. Родриг Бобуа обаче се намеси и наниза 11 поредни точки, като бе единият от двамата играчи от Ефес, разписали се в последните 8 минути, заедно с Шейн Ларкин. Това пък се оказа достатъчно за селекцията на Ергин Атаман.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 март Анадолу Ефес ще гостува на Баскония, а на 15 март Фенербахче ще приеме Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ AНАДОЛУ ЕФЕС – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани