16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант навъртя 45 точки срещу Орландо (видео)

Кевин Дюрант навъртя 45 точки срещу Орландо (видео)

Крилото изведе Бруклин до 11-та победа в НБА през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин ликува за втори пореден и общо 11-ти път в НБА през този сезон. „Мрежите“ надделяха над Орландо със 109:102 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант бе човекът на Нетс в срещата. Крилото избухна с рекордните за себе си през 2022/2023 45 точки, след като бе 19/24 при стрелбата си от игра, включително 3/5 от тройката, както и 4/4 от линията за изпълнение на наказателни удари. Освен това, той допълни статистиката си със 7 борби и 5 асистенции.

От неговите съотборници Кайри Ървинг завърши с 20 точки. Джо Харис се включи от пейката със 17 точки.

Паоло Банкеро и Бол Бол бяха най-добри за Орландо с по 24 точки, като последният грабна и 6 борби. Франц Вагнер се разписа с 21.

И ОЩЕ: Бен Симънс не завърши срещата за Бруклин. Австралиецът остана на паркета едва 11 минути, но след това напусна игра, заради болки в коляното.

КЛЮЧЪТ: Нетс имаха аванс от 11 точки в началото на последния период, но съперникът намали до 102:106 1.01 мин. преди края. Няколко успешни акции с участието на Кайри Ървинг и Ник Клакстън обаче осигуриха успеха на домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 декември Бруклин ще играе срещу Вашингтон, докато Орландо ще срещне Атланта. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ОРЛАНДО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани