13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос се пребори с Цървена Звезда (видео)

Олимпиакос се пребори с Цървена Звезда (видео)

Пети успех за "червено-белите" в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Олимпиакос спечели за втори пореден път в Евролигата. Пред своите фенове „червено-белите“ отказаха Цървена Звезда с 88:83 в среща от 9 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Гръцкият гранд е с баланс от 5-4 и се нарежда на седма позиция в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Звездашите“ имат 3 победи и 6 загуби, заради което е на 15-то място.

НАЙ-ДОБРИ: Алек Питърс финишира с 28 точки за Олимпиакос. Айзея Кенън се отчете с 15. Мустафа Фал бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 14 борби.

Неманя Недович бе най-резултатен за Цървена Звезда с 26 точки, от които 5 тройки. Милош Теодосич остана с 15.

КЛЮЧЪТ: След равностойно първо полувреме, приключило при 45:44 в полза на домакините, в третия период Олимпиакос спря устрема на Цървена Звезда, за да увеличи аванса си до 64:53. В последната четвърт Неманя Недович и Милош Теодосич дадоха импулс на гостите, които сведоха пасива си до 83:86. Два успешни наказателни удари на Костас Папаниколау сложиха точка на спора, оформяйки крайното 88:83.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 ноември Олимпиакос ще бъде домакин на Жалгирис, докато същият ден Цървена Звезда ще спори с Армани Милано. 

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани