7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАКрай на ерата Джеймс Хардън в Хюстън (видео)

Край на ерата Джеймс Хардън в Хюстън (видео)

Брадата отива в Бруклин

Хюстън сбъдна желанието на Джеймс Хардън. Според медиите отвъд океана, след дълги месеци слухове двете страни се разделят.

Според информацията, Брадата ще бъде трейднат в Бруклин. Това бе и неговото желание през последните седмици, макар че интерес към него имаше и от страна на Филаделфия. За да се случи тази сделка Нетс ще се разделят с Карис Лавърт, който ще се озове в Индиана, докато „пешеходците“ пращат Виктор Оладипо в Рокетс. 

При “мрежите” Джеймс Хардън ще се събере с бившия си съотборник от Оклахома Кевин Дюрант. В Нетс гардът ще играе редом и до Кайри Ървинг.

31-годишният Хардън прекара в Рокетс последните осем години. Като част от тексаския клуб той има 8 участия в Мача на звездите отвъд океана. MVP в НБА през 2018 г. Шест пъти попада в Идеалния отбор на лигата.

През този сезон Джеймс Хардън записва средно по 24.8 точки, 5.1 борби и 10.4 асистенции в 8 мача на Хюстън в най-силното първенство в света.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани