9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид отблъсна АСВЕЛ (видео)

Реал Мадрид отблъсна АСВЕЛ (видео)

Испанският гранд с трета поредна победа в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид записа осма победа в Евролигата през този сезон. „Белият балет“ се справи със съпротивата на АСВЕЛ с 87:74 като гост в мач от 10 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд има в актива си и 2 загуби, като заема второ място в класирането, докато французите са седми с баланс от 6-4.

НАЙ-ДОБРИ: Фабиен Козе завърши с 25 точки за Реал Мадрид, като бе 5/6 зад дъгата. Гершон Ябуселе добави 18. Еди Таварес оформи дабъл-дабъл – 12 точки и 10 борби.

Ели Окобо бе най-резултатен за АСВЕЛ с 26 точки и 6 асистенции. Дилан Осетковски вкара 14. Крис Джоунс остана с 12 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Мадридчани си осигуриха аванс от 21 точки за 75:54 през последната четвърт. АСВЕЛ все пак се вдигна на щурм и намали до 70:78. Руди Фернандес вкара две поредни тройки за 84:72 минута преди финалната сирена, за да донесе трети пореден триумф на испанците в надпреварата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 ноември Реал Мадрид ще има за съперник Цървена Звезда, а АСВЕЛ ще спори с Барселона ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани