18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър създаде доста проблеми на Жалгирис (видео)

Коди Милър-Макинтайър създаде доста проблеми на Жалгирис (видео)

16 точки за гарда в Каунас

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония претърпяха втора поредна загуба в Евролигата. Гардът и отборът му не успяха да спрат Жалгирис след 76:94 като гости в среща от 31 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Селекцията от Витория е с баланс от 16-15 и се намира на девето място в класирането на турнира на богатите. Литовците са 15-ти с 13 успеха и 18 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър се представи силно за Баскония, като се разписа с 16 точки плюс 1 борба и 7 асистенции за 31 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си националът бе 7/9 от средна дистанция и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Маркъс Хауърд се отчете с 14 точки. С по 12 приключиха Ваня Маринкович и Чима Монеке, като последният грабна и 6 борби.

За Жалгирис Кийнън Еванс бе най-резултатен с 20 точки. Кевариъс Хейс финишира със 17 и 7 борби. Едгарас Улановас остана с 11 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от фаул линията – 93.8% срещу 66.7% за Баскония. Освен това, литовците спечелиха битката под двата ринга, след като овладяха общо 38 срещу 31 овладени под двата ринга топки за испанския тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 март Коди Милър-Макинтайър и компания ще играят срещу Анадолу Ефес, докато Жалгирис ще спори с Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ ЖАЛГИРИС – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани