12.6 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид изпрати послание в Белград (видео)

Реал Мадрид изпрати послание в Белград (видео)

Момчетата на Чус Матео си гарантираха първото място в редовния сезон на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид си гарантира първото място в редовния сезон на Евролигата предсрочно. Момчетата на Чус Матео се справиха с Партизан с 88:76 при визитата си в мач от 31 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Испанският гранд е с баланс от 25-6 и се намира на върха в класирането. Селекцията на легендата Желко Обрадович пък има 14 успеха и 17 поражения на 11-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Марио Хезоня завърши с 25 точки, включително 5 тройки, плюс 6 борби. Габриел Дек добави 13 и 5 борби. Фабиен Козе и Гершон Ябуселе останаха с по 10 точки, като последният грабна и 7 борби.

Франк Камински бе най-резултатен за Партизан с 19 точки. С по 16 останаха Кевин Пънтър и Джеймс Нънали, като първият грабна и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Двубоят бе равностоен до три минути преди края на третия период. След това мадридчани направиха серия от 16-0. Партизан опита да се върне, но така и не успя да застраши преднината на гостите до финалната сирена.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 март Реал Мадрид ще има за съперник Цървена Звезда, докато ден по-рано Партизан ще спори с Олимпиакос. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани