13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаКАУНАС 2023: Йоргос Барцокас: Боли ни от този резултат, но за нас...

КАУНАС 2023: Йоргос Барцокас: Боли ни от този резултат, но за нас бе удоволствие да сме в Каунас

Казах на моите играчи да се изправят и да бъдат горди от начина, по който играхме, заяви треньорът на Олимпиакос

Това беше невероятна Финална четворка за всички. Боли ни от този резултат, но за нас бе удоволствие да сме в Каунас. Относно мача, нямам какво толкова да кажа. Водихме в резултата, имахме рецептата за успех срещу зоновата защита на Реал и много добри решения, както и отворени стрелби. В последните 2-3 минути имахме възможности да затворим мача в наша полза, но пропуснахме свободни стрелби, направихме грешки и опитът на Реал се оказа достатъчен да го задържи в мача„, заяви треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас след загубения финал в Евролигата след 78:79 срещу Реал Мадрид.

В крайна сметка тройката на Серхио Родригес и решаващият кош на Серхио Люл наклониха везните. Съкрушени сме заради самите нас и нашите фенове, които дойдоха в Каунас. Борихме се през целия сезон, завършихме на първо място, класирахме се за плейофите и водихме почти през цялото време на финала. През миналия сезон загубихме на полуфиналите с кош в последната секунда, но това е баскетболът“, каза още 57-годишният специалист.

Моите играчи са разочаровани след финала. Казах им да се изправят и да бъдат горди от начина, по който играхме и се подкрепяхме, но това е баскетболът. Понякога просто се нуждаеш от късмет, не мога да кажа повече. Казах им, че имаме да спечелим още една титла, трябва да завършим сезона по най-добрия начин. Поздравления за Чус Матео“, завърши Йоргос Барцокас.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани