17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаКАУНАС 2023: Чус Матео: Никога не се предаваме

КАУНАС 2023: Чус Матео: Никога не се предаваме

Беше много хубаво да видя как всички играчи се обединиха, допълни наставникът на Реал Мадрид

Никога не се предаваме, всеки беше готов да реагира. Когато проблемите дойдат, винаги имаме отговор. Беше много хубаво да видя как всички играчи се обединиха. Невероятно е това, което направихме. Сезонът беше много труден, но завърши с щастлив край. Когато проблемите ни връхлетяха, отборът се сплоти още повече. Когато нещата станаха по-лоши, ние се борихме още по-здраво. Останахме заедно и живи до края, а на финала спечелихме срещу баскетболна машина като Олимпиакос. Последният кош, който Серхио Люл вкара, беше мечта“, коментира наставникът на новия шампион в Евролигата Реал Мадрид – Чус Матео, чийто тим обърна Олимпиакос на Александър Везенков след 79:78 във финала в Каунас.

Щастлив съм да бъда начело на този тим, за мен това е най-важното нещо. Ние сме като семейство. Имахме много труден път, но успяхме да се борим до края. Не е лесно да се говори в този момент. Мачът бе изпълнен с възходи и падения, както и с много емоции. Искам да живея за момента и да му се насладя. След мача имаше много прегръдки и сълзи в съблекалнята. Това е невероятен момент“, допълни 54-годишният специалист, който спечели първото си злато в турнира на богатите като треньор (б.а. – Чус Матео има и два трофея от Евролигата с Реал като помощник).

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани