21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБожидар Аврамов: Благодаря на феновете, които ни подкрепяха

Божидар Аврамов: Благодаря на феновете, които ни подкрепяха

Явно по-добрият отбор победи, допълни гардът на Балкан

Изгубихме концентрация в защита, взеха ни няколко борби в нападение. Както няколко пъти се случи по време на сезона, водим с голяма разлика и за няколко минути нещата се обръщат, и не изравняват или повеждат. Оттам видяхме за какво става въпрос – кош за кош, тройка за тройка, фаул и кош и накрая който излезе късметлия, той побеждава, сподели пред Max Sport баскетболистът на Балкан Божидар Аврамов след отпадането на тима си от полуфиналите в НБЛ.

Разбира се, че Крис ни липсва. Всеки един играч, който не е на терена, липсва. Сияни не беше играл от доста време. На 2-3 тренировки е, днес показа максимума, който можеше да покаже. Явно по-добрият отбор победи„, добави гардът на ботевградчани, който вкара 20 точки срещу Левски Лукойл.

Не знам дали ще успеем да се вдигнем, но единственото нещо, което трябва да ни бъде в главите е да довършим сезона и да се опитаме да се опазим здрави. Всеки е играл в доста мачове, нормално е да не сме в приятно настроение„, смята Божидар Аврамов.

Липсват ни феновете. Този въпрос през цялата година се задава, но при нас липсват наистина много. Използвам момента да благодаря отново на всички тези хора, които бяха отвън и ни подкрепяха във всички мачове през този сезон. Едно голямо Благодаря и се надявам догодина да са в залата и да подкрепят отбора„, каза още варненецът.

Левски Лукойл сложи точка на спора в серията с Балкан

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани