12.1 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоЕвропаКАУНАС 2023: Серхио Родригес: Бяха невероятни две седмици за всички

КАУНАС 2023: Серхио Родригес: Бяха невероятни две седмици за всички

Много сме щастливи и горди, добави гардът на Реал

Серхио Родригес спечели златото в Евролигата за трети път в своята кариера. 36-годишният баскетболист на Реал Мадрид не скри емоциите си след триумфа в Каунас.

Бяха невероятни две седмици за всички. Много сме щастливи и горди. Не само от Финалната четворка, която направихме, но и от процеса, за да стигнем до тук, от ежедневната работа във всеки мач и на всяка тренировка“, заяви Серхио Родригес след финала в Каунас, спечелен от неговия тим със 79:78 над Олимпиакос на Александър Везенков.

„Имаме Серхио Люл в нашия отбор, знаем, че такива неща се случват. Много сме щастливи да играем отново заедно. Имам късмета да споделям много моменти като този с него“, добави гардът на „Белия балет“, който отбеляза 15 точки в последния мач на своя тим в турнира за този сезон плюс 9 асистенции.

Еди Таварес е най-доминиращият играч в Европа. Няма заместник, а освен това, ние сме с много ограничен състав”, каза още Серхио Родригес.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани