8.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАКауай Ленърд с втори трипъл-дабъл в кариерата си в НБА (видео)

Кауай Ленърд с втори трипъл-дабъл в кариерата си в НБА (видео)

"Ножиците" биха Лейкърс в дербито на Ел Ей

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс триумфираха в дербито на Ел Ей. „Ножиците“ се справиха с Лейкърс със 127:116 като домакини, с което завюваха трети пореден успех в НБА и 11-ти в последните си 13 мача.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд оформи втория си трипъл-дабъл в кариерата, като остави на сметката на Клипърс 25 точки, 11 борби и 10 асистенции. Джеймс Хардън го последва с 23 и 10 асистенции. Пол Джордж, Терънс Ман и Норман Пауъл добавиха по 17 точки.

За Лейкърс Леброн Джеймс не взе участие в срещата, заради болки в левия глезен. От неговите съотборници ДиАнджело Ръсел финишира с 27 точки, 5 борби и 10 асистенции. Антъни Дейвис вкара 26 плюс 12 борби. С по 12 точки останаха Остин Рийвс и Джаред Вандербилт.

КЛЮЧЪТ: „Езерняците“ поведоха само веднъж в началото на мача с точка, но след това постепенно Клипърс взеха нещата в свои ръце. „Ножиците“ демонстрираха успевавемост в стрелбата от игра 66% през първото полувреме и поведоха със 77:64 след серия от 15-9. До финалната сирена те не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 януари Клипърс ще имат визита на Торонто, докато ден по-рано Лейкърс ще играят срещу Чикаго. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани