5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияНиколас Карвачо: Казах на Павлин, че ще опитам да спечеля една Купа...

Николас Карвачо: Казах на Павлин, че ще опитам да спечеля една Купа за него

Спечелването на финала беше страхотно преживяване, но искаме да го преживеем отново, допълва центърът на Рилски

Николас Карвачо стана MVP на Купата на България. Националът на Чили не скри вълнението си от успеха и призна за обещание, дадено на колегата си Павлин Иванов. 
Чувствам се добре от това, че спечелих Купата на България. От доста време не съм имал шанс да играя за титла и се чувствах като малко дете, правейки това нещо. Казах на Павлин, че ще се опитам да спечеля една Купа за него, тъй като до този момент той не бе правил това. Беше много добра серия, но имаме още важни мачове пред нас, така че ще направим всичко възможно да завършим сезона по най-добрия начин. Трябва да продължим със срещите във ФИБА Къп. Спечелването на финала беше страхотно преживяване, но искаме да го преживеем отново“, каза центърът на Рилски спортист.
Играя международни състезания с националния отбор на Чили. Беше ми по-лесно да дойда да играя в Европа, отколкото на останалите американци. България е страна, за която не бях чувал. Когато пристигнах в Самоков, веднага видях всичко колко е красиво. Веднага се почувствах на място, когато се срещнах с треньорите, играчите и ръководството. Всичко много бързо се сближихме и станахме едно семейство“, допълни Николас Карвачо.
ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани