11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДенвър устиска финалния щурм на Индиана (видео)

Денвър устиска финалния щурм на Индиана (видео)

Никола Йокич и Джамал Мъри комбинираха 62 точки за Нъгетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър записа трета поредна победа в НБА. Шампионите надвиха Индиана със 114:109 като гости, с което вече имат баланс от 31-14 и са трети в класирането на Западната конференция на най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич бе много полезен за Денвър и достигна до своя 13-ти трипъл-дабъл за сезона в НБА – 31 точки, 13 борби и 10 асистенции. Джамал Мъри също отбеляза 31 плюс 8 борби и 7 асистенции. Кентавиъс Колдуел-Поуп добави 14 точки в добавка към 5 борби.

Майлс Търнър бе най-резултатен за Индиана с 22 точки и 6 борби. Ти Джей МакКонъл реализира 17 и направи 7 асистенции. Паскал Сиакам остана с 16 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс излязоха напред с 93:81 в последната четвърт, но след това гостите се вдигнаха и обърнаха за 103:102 с тройка на Бен Шепърд. Никола Йокич даде искрата на Денвър, който сложи точка на спора в срещата със серия от 12-6.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Денвър ще има мач срещу Ню Йорк, докато Индиана ще приеме Филаделфия ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани