12.6 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг с 36 точки при завръщането си в Бруклин (видео)

Кайри Ървинг с 36 точки при завръщането си в Бруклин (видео)

Далас наложи своето темпо още през първото полувреме

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Година след като бе трейднат в Далас, Кайри Ървинг се завърна в Бруклин. Гардът изведе Маверикс до победа в „Барклис сентър“ след 119:107, с което вече имат баланс от 28-23 в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг наниза 36 точки за Далас, от които 6 тройки, плюс 5 асистенции. Лука Дончич го последва с 35, 18 борби и 9 асистенции. Тим Хардуей Джуниър се включи от пейката с 14 точки и 7 борби.

Микал Бриджис бе най-резултатен за Бруклин с 28 точки. Ройс О`Нийл добави 18 и 6 борби. Кам Томас остана с 16 точки, 8 борби и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Маверикс наложиха своето темпо още през първото полувреме и с помощта на Кайри Ървинг и Лука Дончич дръпнаха с 65:47 след края му. След паузата Нетс се вдигнаха и сведоха пасива си до 9 точки, но Лука Дончич с няколко поредни тройки даде импулс на Далас за 95:77. До края отборът на Джейсън Кид не позволи да бъде изненадан.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 февруари Далас ще има визита на Ню Йорк, докато Бруклин ще играе срещу Кливланд у дома. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани