12.6 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Допуснахме елементарни грешки

Бойко Миленков: Допуснахме елементарни грешки

Балкан бе доста агресивен в защита, коментира наставникът на Берое

„Чак такава разлика не очаквах. Очаквах да има някакъв спад, това ни бе четвърти мач за 10 дни, в предишните три постигнахме победи. Със сигурност не очаквах такъв разгром, разликата не е реална. Просто Балкан бе доста агресивен в защита. Ние говорихме за това, но просто нямаме възможност да тренираме по този мачин в момента. Отборите, с които играхме, не пазят толкова агресивно. Надиграха ни изцяло“, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Балкан със 71:105 в мач от НБЛ.

Балкан първото полувреме игра с лош процент стрелба, ние не се възползвахме от това. Допуснахме елементарни грешки. Те ни наказаха с 37 точки от бърза атака, даже с малко сме паднали. Заради предстоящия мач с Рилски спортист реших да спестя Дариус Хол, когато видях, че разликата отива над 20 точки. Той игра само 22 минути, досега играеше по 40. Александър Андреевич е на две тренировки, но смятам, че той ще ни помогне много със своя опит. Не си правим никакви сметки за класирането“, каза още треньорът на „зелено-белите“, които вече са четвърти с баланс от 7-8.

Балкан мина кота 100 срещу Берое (видео)

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани