9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Крис Минков

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Крис Минков

Това е моята работа и се опитвам да я върша всеки път, казва крилото на Балкан

Крис Минков изведе Балкан до 1/2-финал в турнира за Купа България 2021. Крилото заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg, след като бе сред виновниците за успеха на тима си над Черноморец с 84:71 в „Арена Асарел“ в Панагюрище.

Не бих казал, че съм напълно възстановен, тъй като от една контузия влязох в друга, което е едно от най-неприятните неща. Поради контузията в пръста тренирах по-сериозно физически, когато разтегнах леко прасеца. Доста време мина оттогава, но това е неприятна травма, защото не можеш да спестиш по никакъв начин прасеца и ахилеса, освен с почивка, но това е положението. Бих казал, че съм доста по-добре, но със сигурност не съм напълно готов“, каза Крис Минков, който приключи двубоя с 20 точки, 7 борби и 3 асистенции за 30 минути.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Дежавю! Балкан срещу Рилски на 1/2-финал

Не бих казал, че има специална причина, подари която да играя така. Това е моята работа, опитвам се да го правя всеки път, така че не е нещо лично срещу Черноморец. Рилски е най-комплексният отбор, има доста добри стрелци и играчи на нисък пост. Има и други силни отбори. Левски е фаворит, независимо от това в какъв състав ще бъде. Не мога да кажа, че срещата с Рилски е финал преди финала“, добави пред Max Sport баскетболистът на Балкан, който оформи КПД 27.

Мотивира ни допълнително това, че Рилски е определян за фаворит. Досега изиграхме два мача със самоковци и си разменихме по една победа. На хартия те са фаворити, тъй като досега се представят по най-добрия начин, но ние ще дадем всичко от себе си“, завърши Крис Минков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани