4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано се изкачи втори в Евролигата (видео)

Армани Милано се изкачи втори в Евролигата (видео)

Момчетата на Еторе Месина удариха ЦСКА Москва на руска земя

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано измести ЦСКА Москва от второто място в Евролигата. Селекцията на Еторе Месина се справи със съперника в директен двубой с 84:76 като гост в мач от 29 кръг в турнира на богатите. Италианците имат в актива си 19 успеха и 10 поражения, докато руснаците вече са трети с баланс от 18-10.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Пънтър наниза рекордните за себе си в надпреварата 32 точки за Армани Милано, като бе 5/9 зад дъгата. Шейвън Шийлдс се разписа с 14. Зак Лидей вкара 12 точки.

Майк Джеймс бе най-добър за ЦСКА Москва с 21 точки. Торнике Шенгелия оформи дабъл-дабъл – 20 и 10 борби. Уил Клайбърн остана с 10 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Армани направо обезличи съперника, като навъртя 30 точки в първите 10 минути, лимитирайки го до 10 и до края не изпусна инициативата. Всъщност, 20-те точки разлика са най-големият дефицит, допускан от ЦСКА Москва у дома в историята на Евролигата.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани