11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Всичко трябва да става стъпка по стъпка

Людмил Хаджисотиров: Всичко трябва да става стъпка по стъпка

Много ни се иска да направим златен дубъл, но пътят е дълъг и труден, смята треньорът на Рилски спортист

“Двубоят не беше много красив за гледане. Двата отбора сме направили общо 36 технически грешки, което е прекалено много. В защита играхме добре първото полувреме, когато ги бяхме лимитирали до 28 точки. Успяхме да завъртим всички от състава и най-важното е, че никой не се контузи в тази среща. Ще продължим да се готвим. Има неща, които ще коментираме и анализираме“, бе мнението на треньора на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след победата в Пловдив с 80:67.

„Ние имахме като цел да завършим първи в редовния сезон, за да имаме домакинско преимущество в плейофите, защото до момента играем добре вкъщи и нямаме загуба този сезон. Изпълнихме тази цел и се надявам да можем да водим нормален тренировъчен процес в оставащите 10 дни. Липсваше ни Ей Джей Хес, който е болен. Надявам се и той да е на линия за плейофите. Много ни се иска да направим златен дубъл, но пътят е дълъг и труден. Смятам, че всичко трябва да става стъпка по стъпка и мач за мач. За момента, единственото, което имаме гарантирано е плейофната серия с Ямбол. Всяко друго нещо трябва да си го извоюваме“, каза още наставника на лидера в НБЛ.

8 поред за Рилски в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани