14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Джордан Тъкър

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Джордан Тъкър

Опитахме се през цялото време да се държим заедно, сподели американецът

Джордан Тъкър бе сред виновниците за успеха на Черноморец в първия мач от полуфиналите срещу Рилски спортист след 79:73. С представянето си американецът заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG, след като оформи КПД 24.

Срещу името си в актива на „акулите“ Джордан Тъкър остави 22 точки, 6 борби и 2 асистенции за 31 минути в игра. При стрелбата си той бе 5/7 от средно разстояние, 3/6 от тройката и 3/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

„Опитахме се през цялото време да се държим заедно. Преди загубихме някои мачове, защото не бяхме концентрирани, но това не се случи в този двубой и затова успяхме да спечелим накрая„, заяви пред Маx Sport Джордан Тъкър.

Ние винаги си казваме, че трябва да побеждаваме със защита. Играхме лошо в нападение и на Купата срещу тях спечелим с отбрана. Знаем, че те имат добро нападение, но сме наясно, че защитата и борбата са най-важни. В отбора имаме страхотни отношения“, каза още той.

„Със сигурност в следващия мач Рилски ще бъде по-добър, защото няма да иска да загуби втори път в своята зала. Трябва да излезем много по-концентрирани, добави двуметровият баскетболист.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани