12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Не успяхме да лимитираме Джордан Тъкър в този двубой

Людмил Хаджисотиров: Не успяхме да лимитираме Джордан Тъкър в този двубой

Втората четвърт страшно голяма амплитуда, каза още наставникът на Рилски спортист

Ние започнахме много добре мача – 21:14 за нас. Второто полувреме е 42:37 за нас. Втората четвърт страшно голяма амплитуда, те ни вкарват 28 точки, а ние – само 10. Там имахме проблеми в нападение. Въпреки че след това се върнахме, в този мач не успяхме да лимитираме Джордан Тъкър. Очевидно за нашето ниво той е доста класен състезател. Вкара доста трудни стрелби и отигравания, мисля, че оттам дойде разлика, която в моментите, в които правихме добри защити, той вкарваше през ръка. Мунис Туту с обичайните 12 асистенции с 14 точки, което ги разигра и заслужено, на фона на втората част, победиха. Ние имахме също нашите шансове, но за да спечелим втория мач трябва да играем по-добре и в двете фази. Далеч сме от нашето нападение – 73 точки е малко, за да спечелим„, бе мнението на наставника на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Черноморец в мач №1 от полуфиналите в НБЛ.

Ще правим тепърва анализи, на спокойствие ще изгледаме срещата. Може дa е имало някакво пренавиване, аз съм сигурен, че всички искаме да спечелим. Трябва да играем и по-хладнокръвно, и по-умно. Отборите в България имат проблеми срещу ръста и атлетизма на Черноморец, ние не сме изключение. Но също така смятам, че ако сме по-концентрирани и дисциплинирани в някои неща, както и по-смели и агресивни в нападение, можем да победим. Ще се подготвим за понеделник, трябва да бъдем по-добри„, добави треньорът на самоковци.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани