10 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Доволен съм от представянето на отбора

Димитър Ангелов: Доволен съм от представянето на отбора

Наслаждаваме се на баскетбола, добави треньорът на Левски

„Изиграхме добър турнир за Купата, успяхме да победим, много хора не ни смятаха за фаворити, но от по-задна позиция успяхме да си свършим работата. Сега просто се наслаждаваме на баскетбола. Ние играем като цяло доста сполучливо цяла година и ни се получават нещата, играем добре. Да, доволен съм от представянето на отбора. Аз очаквах наистина много тежък мач, не знам как ви изглежда, но се опитах да мотивирам момчетата, защото знам в тази зала колко трудно се играе. Ние сме били с много по-добър състав и сме губили тук. Така, че поздравления за моя отбор, играчите бяха супер концентрирани и успяхме да победим“, заяви треньорът на Левски Димитър Ангелов след успеха над Черно море Тича с 91:73 в мач от НБЛ.

„Със сигурност спечелването на Купата не означава, че няма да се борим за медалите. Ние сме в задна позиция, просто чакаме, който и да ни се падне, смятам че имаме шансове. Миналият кръг загубихме мача срещу ЦСКА с няколко грешни решения, преди това в мача с Балкан играхме доста по-добре, можехме и да спечелим там. Така можем да бием всеки отбор и за нас е предизвикателство“, добави наставникът на „сините“, които са шести в класирането с баланс от 13-13.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани