Кирил Болшаков: Мачът мога да го разделя на игрови моменти

В простите разигравания губим топката, бе мнението на наставника на Черно море Тича

391

„Мачът мога да го разделя на игрови моменти – допуснати грешки и играта на терена. Като цяло играхме горе-долу добре, като съперникът ни превъзхожда. Направихме 5 ненужни грешки, това не бяха грешки в сложна ситуация, разликата стана голяма и играта отиде под контрола на Левски. Загубихме и борбите. Тези грешки ги отдавам може би на младостта, може би на неопитността, не зная, но не ги правим за първи път. В простите разигравания губим топката, при сложните ситуации ние играем нормално. Не се оплаквам, но от това съм много недоволен. Трябва да работим върху това“, бе мнението на наставника на Черно море Тича Кирил Болшаков след загубата от Левски със 73:91 в мач от НБЛ.

Ето и какво каза за срещата баскетболистът на Черно море Тича Иван Спиров, който се отчете с 19 точки и 8 борби:

Добре играхме в мача, доволен съм. Борихме се мъжки до края и колкото ни позволяват възможностите в момента, защото сме с малко по-къса ротация. Надявам се да завършим сезона както трябва, да продължим да тренираме здраво и да играем здраво. Гледаме позитивно, тренираме здраво и евентуално да се подготвим за следващия сезон, за да сме още по-добре.“

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияДимитър Ангелов: Доволен съм от представянето на отбора
Следваща статияАсен Великов: За нас беше важно да запишем победа
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."