13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт прекрати сезона на Денвър в НБА (видео)

Голдън Стейт прекрати сезона на Денвър в НБА (видео)

Стеф Къри се развихри за Уориърс в мач №5

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт си осигури място във втория етап на плейофите в НБА. Селекцията на Стив Кър отказа Денвър със 102:98 у дома и след 4-1 победи в серията продължава на полуфиналите в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри, който се завърна сред титулярите за Голдън Стейт, реализира 30 точки, включително 5 тройки, плюс 5 борби и 5 асистенции. Клей Томпсън и Гари Пейтън Джуниър добавиха по 15, като първият грабна и 9 борби. Андрю Уигинс се отчете с 12 точки и 5 борби.

Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 30 точки, 19 борби и 8 асистенции. ДеМаркъс Казънс вкара 19. Арън Гордън остави срещу името си 15 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Стеф Къри даде искрата на Голдън Стейт с 12 точки в последната част, след като тимът му стартира този период с пасив от 8. Във финалната 1.33 мин. гардът реализира 7 точки, за да подпечата успеха на Уориърс с крайното 102:98.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Във втория кръг на плейофите в НБА Голдън Стейт ще се изправи срещу победителя от двойката Мемфис/Минесота. Играе до четири успеха в седем двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани