10 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългари в чужбинаКатегорична победа за Емил Стоилов и Естудиантес в българското дерби в Испания

Категорична победа за Емил Стоилов и Естудиантес в българското дерби в Испания

Центърът и отборът му не се затрудниха срещу Палмер Палма на Константин Костадинов

Емил Стоилов и Естудиантес триумфираха в българското дерби в Испания. Пред своята публика центърт и отборът му бяха категорични срещу Палмер Палма на Константин Костадинов със 105:71 в отложен мач от 20 кръг в лига LEB Oro.

Емил Стоилов се включи от пейката за Естудиантес, като остана на паркета 8 минути. В тях националът се разписа с 2 точки, 1 асистенция и 1 открадната топка, като бе 1/1 при стрелбата си от средно разстояние.

От неговите колеги Кевин Ларсен реализира 19 точки.

Константин Костадинов бе сред титулярите за Палмер Палма, като се задържа в игра 30 минути. В тях юношата на Реал Мадрид се отчете с 9 точки и 8 борби, като бе 2/6 при стрелбата за две точки, 1/5 зад дъгата и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Най-добър за гостите бе Томас Павелка със 17 точки и 6 борби.

Естудиантес има в актива си 23 успеха и 7 поражения, което го поставя на второ място в класирането, докато Палмер Палма е с баланс от 9-21 и е 17-ти. Емил Стоилов и компания ще играят отново на 1 май срещу Уеска, докато Константин Костадинов и отборът му ще спорят с Овиедо същия ден.

СТАТИСТИКА ОТ ЕСТУДИАНТЕС – ПАЛМЕР ПАЛМА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани