6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАМилуоки приключи спора с Чикаго след 4-1 (видео)

Милуоки приключи спора с Чикаго след 4-1 (видео)

Бъкс взеха предимство още в началото на мач №5

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки също си проправи път до втория етап на плейофите в НБА. На свой терен Бъкс се справиха с Чикаго със 116:100 и сложиха точка на спора в серията от елиминациите в Източната конференция с 4-1 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо приключи с 33 точки и 9 борби за Милуоки, като бе 11/14 от линията за изпълнение на наказателни удари. Пат Конаутън добави 20. Боби Портис оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 17 борби.

Патрик Уилямс бе най-добър за Чикаго с 23 точки. Никола Вучевич финишира с 19, 16 борби и 6 асистенции. Коби Уайт остана със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините използваха серия от 21-0, започната в края на първия и продължена във втория период, за да дръпнат с 49:20. Булс отвърнаха с 22-11 и стигнаха до пасив от 11 точки след тройка на Ейо Досунму в началото на третата част, но за повече нямаха сили.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Изток Милуоки ще срещне Бостън. Играе се до четири успеха от седем двубоя, а първият ще бъде на неделя (1 май).

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани